ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WEDSITE

Το wedsite.gr είναι μία διαδυκτιακή πλατφόρμα όπου μπορείτε με 3 απλά βήματα να δημιουργήσετε μία μοναδική ιστοσελίδα για το γάμο σας.

Παρουσιάστε όλα αυτά που δεν χωρούν στη πρόσκληση σας!

Μπορείτε να επιλέξετε το πρότυπο που επιθυμείτε και αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας με τα στοιχεία που ζητούνται, σας παραδίδουμε μία πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα αποκλειστικά για εσάς.

Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια προβολής της ιστοσελίδας βάσει του χρόνου που θέλετε να είναι ενεργή.

Παρουσιάστε με ένα μοναδικό τρόπο το γάμο σας με μία ιστοσελίδα που θα περιλαμβάνει κείμενα, φωτογραφίες, πληροφορίες που θέλετε να βλέπουν οι επισκέπτες και μοιραστείτε αυτές τις στιγμές με φίλους και συγγενείς.

Επιλέξτε ένα από τα πρότυπα που έχουμε ετοιμάσει για ζευγάρια που θέλουν να εντυπωσιάσουν και ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

Ανανεώστε και πρσοθέστε υλικό όποτε εσείς επιθυμείτε, μέσα από το διαχειριστικό του λογαριασμού σας.

Παρουσιάστε τις φωτογραφίες & τα βίντεο σας, την ιστορία σας, τους κουμπάρους, χρονόμετρο μέχρι την ημέρα του γάμου σας και άλλα πολλά!

Εκτυπώστε το qrcode σας στο προσκλητήριο το οποίο ανακτευθύνει στη σελίδα σας.

Online 3d άλμπουμ του γάμου σας με φωτογραφίες που θα μας στείλετε.

Ανεβάστε τα τραγούδια σας με δυνατότητα να τα ψηφίσουν οι επισκέπτες.

Κλειδώστε το περιεχόμενο της σελίδας σας με κωδικό.

Loveline (timeline) ζευγαριού με τις σημαντικές ημερομηνίες της ζωής σας. Στο timeline θα περιλαμβάνονται όλα αυτά που στιγμάτησαν τη γνωριμία σας και τη ζωή σας ως ζευγάρι.

Δώρα γάμου. Δηλώστε από ποιές επιχειρήσεις θέλετε τα δώρα σας. Βοηθήστε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν τα κατάλληλα δώρα για εσάς, μπορείτε επίσης να δηλώσετε τραπεζικό και paypal λογαριασμό.

Events. Η χώρος τελετής και η εκδήλωση του γάμου σας. Δώστε πληροφορίες για το μέρος που θα τελεστεί ο γάμος σας, η εκδήλωση ή και το bachelor party, με εικόνες, χάρτες, ώρα έλευσης καλεσμένων και άλλα.

Δήλωση προσκεκλημένων. Μάθετε πόσοι θα παρευρεθούν στο γάμο σας με την ειδική RSPV φόρμα όπου οι προσκεκλημένοι μπορούν να δηλώσουν αν τελικά θα παρευρεθούν.

Πριν & Μετά. Φωτογραφίες και βίντεο πριν και μετά. Ενημερώνουμε την ιστοσελίδα του γάμου σας πριν και μετά, με φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα που θα μας στείλετε. Όλα γίνονται απλά και γρήγορα μέσα από το προφίλ σας.