ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του wedsite.gr και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του wedsite.gr χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση του wedsite.gr σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του wedsite.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.

Το wedsite.gr σέβεται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων, και καλούμε τους χρήστες της Υπηρεσίας μας να κάνουν το ίδιο. Το wedsite.gr, ενδέχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να τερματίζει – διαγράφει πληροφορίες χρηστών που παραβιάζουν την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων.

Εάν πιστεύετε πως η δουλειά σας έχει αντιγραφεί με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει την πνευματική σας ιδιοκτησία, παρακαλούμε να μας στείλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και αποδείξεις αυτού ώστε να ενεργήσουμε κατάλληλα.

Τα κείμενα/άρθρα/απόψεις/σχόλια τον χρηστών εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και όχι απαραίτητα του wedsite.gr.

Το wedsite.gr διατηρεί για λογαριασμό του το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε, οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Το wedsite.gr έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποτελέσει πηγή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που παρουσιάζονται στο wedsite.gr δεν είναι δεσμευτικές ή αντικειμενικές.

Μπορείτε να ακυρώσετε την αρχική σας παραγγελία σας εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σας όπως θα σας παραδοθεί μετά την αποστολή των στοιχείων σας που ζητούνται κατά την παραγγελία σας. Επικοινωνούμε για να μας πείτε τον τρόπο που επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα.

Μπορείτε να ακυρώσετε την ανανέωση της συνδρομής σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το διαχειριστικό της ιστοσελίδας μας πατώντας Ακύρωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από εσάς. Η ανανέωση της συνδρομής ολοκληρώνεται μόνο μετά από έγκρισή σας και οι πληρωμές γίνονται χειροκίνητα από εσάς και όχι αυτόματα.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε τη συνδρομή για την προβολή της ιστοσελίδας σας τότε αυτή παύει να προβάλλεται και παραμένει για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες στους servers μας, μετά την πάροδο των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, η ιστοσελίδα σας και όλα τα δεδομένα της διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που θελήσετε μετά τη διαγραφή να επαναπροβάλετε την ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να γίνει εκ νέου παραγγελία.

Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας βάση του προτύπου που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, τυχόν αλλαγές τροποποιήσεις που δεν είναι δυνατό να προστεθούν στο πρότυπο που επιλέξατε δε σημαίνει και ανικανότητα παράδοσης από μεριά μας, για αυτό σας επισημαίνουμε να διαβάσετε και ελέγξετε το πρότυπο με προσοχή πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να δημιουργήσετε ticket μέσα από το διαχειριστικό του λογαριασμού σας, στην εκάστοτε παραγγελία σας, για να προβούμε σε αυτές βάση των στοιχείων που θα μας αποστείλετε.

Ο χώρος αποθήκευσης της ιστοσελίδας σας είναι αυστηρά 5GB που σημαίνει ότι αν στείλετε υλικό που ξεπερνάει το χώρο αποθήκευσης δεν θα μπορει να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας.

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες προσώπων που θα δείτε στα πρότυπα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη σωστή προβολή τους και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα σας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι η ακύρωση της παραγγελίας δεν θα γίνεται δεκτή.

Για όποιο άλλο πρόβλημα ή αναλυτική πληροφορία ,στείλτε μας e-mail στο: info[at]wedsite[dot]gr ή από τη σελίδα επικοινωνίας.

Το wedsite.gr δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους και για την ορθή διαδικασία των παραγγελιών. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.

Το wedsite.gr δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο wedsite.gr. Το wedsite.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν. Το wedsite.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

Η Ιστοσελίδα συνεχώς επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα και τις σχετικά με αυτήν υπηρεσίες, ενώ παράλληλα τροποποιεί ελεύθερα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες/συνδρομητές να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η Ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους χρήσης σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς ειδοποίηση των χρηστών/συνδρομητών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις των όρων χρήσης τίθενται σε ισχύ αμέσως με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.

Η Ιστοσελίδα δεν έχει καμία ευθύνη για την κάλυψη οιασδήποτε φύσεως αξιώσεων τρίτων, οι οποίεςπροκύπτουν από τη χρήση, την αντιγραφή ή την παραποίηση της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα από την Ιστοσελίδα πρόσωπα, ανεξαρτήτως αν η Ιστοσελίδα έχει ενημερωθεί.

Όλα τα στοιχεία που περιέχονται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ιδίως των σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελούν ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Η παρουσίαση της ιστοσελίδας καθώς και οι ρυθμίσεις αυτής αποτελούν ιδιοκτησία της Ιστοσελίδας ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της Ιστοσελίδας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Ο χρήστης/συνδρομητής της ιστοσελίδας αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει αυτήν για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο και καθ’ οιονδήποτε τρόπο αντίθετο στα χρηστά ήθη ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου, ή απαγορεύεται από τη νομοθεσία ή παραβιάζει δικαίωμα που απορρέει από ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, πνευματική ιδιοκτησία ή άλλο δικαίωμα ιδιοκτησίας τρίτου, ή περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον παροπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ή παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία ή δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο που χρησιμοποιείται για τη συλλογή ή αποθήκευση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων χρηστών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο wedsite.gr μόνο και εφόσον συμφωνείτε να κρατήσετε τους λογαριασμούς σας και τους κωδικούς πρόσβασης μυστικούς και μόνο για ατομική χρήση από εσάς και να μην επιτραπεί σε κάθε τρίτο η πρόσβαση ή η χρήση του wedsite.gr για λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών του λογαριασμού σας σε δικτυακούς τόπους τρίτων για πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο wedsite.gr. Είστε υπεύθυνοι για κάθε δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στο λογαριασμό σας. Ανά πάσα στιγμή το wedsite.gr, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, μπορεί να απενεργοποιήσει ή να διαγράψει οποιονδήποτε λογαριασμό καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα για οποιοδήποτε λόγο.

Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους εξωτερικούς ιστότοπους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σύνδεσμοι παρέχονται “ως έχουν” και ότι μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη. Το wedsite.gr δεν έχει τη δυνατότητα να εγκρίνει αυτούς τους συνδέσμους και δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε περιεχόμενο, προϊόντα, υπηρεσίες, λογισμικό ή άλλο υλικό που διατίθεται σε άλλες τοποθεσίες, ακόμη και αν μια σελίδα ή σελίδες των άλλων δικτυακών τόπων έχουν διαμορφωθεί με μια σελίδα αυτού του δικτυακού τόπου. Το wedsite.gr δεν είναι υπεύθυνο για τις πρακτικές μυστικότητας ή το περιεχόμενο των άλλων ιστοσελίδων. Για την προστασία σας, παρακαλούμε ανατρέξτε στους όρους της υπηρεσίας και τις πολιτικές απορρήτου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Το wedsite.gr δεν είναι υπεύθυνο, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που μπορεί να προκληθεί ή που υποτίθεται ότι προκαλείται από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από περιεχόμενο όπως αγαθά ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε άλλες τοποθεσίες. Το wedsite.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη ή καθυστερήσεις στο περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε άλλες ιστοσελίδες ή για οποιεσδήποτε ενέργειες που έγιναν ή δεν έγιναν λόγω εμπιστοσύνης.

Η Ιστοσελίδα αναγνωρίζει τη σημασία της τήρησης όλων των απαραίτητων νομίμων διαδικασιών για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα καθώς και για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικά μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών/συνδρομητών διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η ιστοσελίδα είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία ψηφιακής πιστοποίησης της ssl 256 bit. Επίσης, η Ιστοσελίδα δεν δημοσιεύει τα ονόματα και τα στοιχεία των συνδρομητών της.

Σε όποιο σημείο της ιστοσελίδας εισάγονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (στοιχεία πιστωτικής κάρτας κλπ.) αυτά είναι κρυπτογραφημένα με 128 ή 256 bit.

Με την υποβολή της φόρμας σας κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας ή ανανέωσης των στοιχείων αυτής, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα την καταχώρηση και διατήρηση των στοιχείων σας στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας wedsite.gr και τη διάθεση των στοιχείων αυτών στην διεύθυνση αυτής και μόνο. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε την άμεση αφαίρεση των στοιχείων αυτών από τη βάση της εταιρείας. Δηλώνετε ότι τα στοιχεία που υποβάλλετε μέσω της φόρμας κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας ή ανανέωσης των στοιχείων αυτής είναι αληθή, δεν προσβάλλουν την προσωπικότητα τρίτων, ούτε αντίκεινται στη νομoθεσία.