ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Slider εναλλαγής φωτογραφιών

Τοποθετείται στη κορυφή της σελίδας και εναλλάσει έως και τρεις φωτογραφίες σας. Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας οπότε καλό είναι να φροντίσετε να είναι οι καλύτερες φωτογραφίες σας. Σε κάθε εικόνα μπορεί να τοποθετηθεί και ένα μικρό κέιμενο με effect.

slider γαμου - ιστοσελιδα γαμου
πληροφοριες ζευγαριου - ιστοσελιδα γαμου

Πεδίο ζευγαριού

Παρουσιάση του ζευγαριού σε ένα μοναδικό πεδίο με υπέροχα εικαστικά χρώματα. Προβάλεται η φωτογραφία με ένα μικρό κείμενο από κάτω και εικονίδια με τα social profile του καθενός ξεχωριστά.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

Με το χρονόμετρο της αντίστροφης μέτρησης εμφανίζεται με ένα μοναδικό τρόπο πόσοι μήνες, ημέρες, ώρες, λεπτά απομένουν μέχρι τη μεγάλη σας μέρα.

αντίστροφη μετρηση γαμου - ιστοσελιδα γαμου
love story - ιστοσελιδα γαμου

Love Story

Παρουσιάστε το love story σας με φωτογραφίες και κείμενα. Γράψτε την ιστορία σας για το πως γνωριστήκατε, για το πρώτο σας ραντεβού, για την πρόταση γάμου κ.λπ.

Loveline

Το loveline είναι το timeline με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας ως ζευγάρι, αναφέρετε τις στιγμές που στιγμάτησαν τη ζωή σας ως ζευγάρι με ημερομηνία και όνομα και εντυπωσιάστε.

timeline - ιστοσελιδα γαμου
rspv - ιστοσελιδα γαμου

RSPV

Με την ειδική φόρμα RSPV δίνετε τη δυνατότητα στους προσκεκλημένους σας να επιβεβαιώσουν αν τελικά θα παρευρεθούν στη τελετή του γάμου, στο γαμήλιο πάρτυ, στο bachelor. Με τη δυνατότητα αυτή θα γνωρίζετε πόσοι τελικά θα είναι οι καλεσμένοι σας ώστε να ρυθμίσετε τα σχεδιά σας όσο το δυνατό ευκολότερα.

Πεδίο Κουμπάρων

Ειδικό πεδίο με τους κουμπάρους σας με φωτογραφία, στοιχεία και social media profiles.

κουμπάροι - ιστοσελιδα γαμου
photo gallery - ιστοσελιδα γαμου

Photo Gallery

Στο photo gallery μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας (πριν και μετά το γάμο σας) ώστε να τις βλέπουν οι επρισκέπτες της σελίδας σας. Δώστε τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους & συγγενείς σας να δουν τις φωτογραφίες του γάμου σας χωρίς να χρειάζεται καν να τις εκτυπώσετε.

Λίστα γάμου

Δηλώστε τις λίστες γάμου που έχετε δημιουργήσει σε φυσικά ή online καταστήματα ώστε να βοηθήσετε τους καλεσμένους σας να επιλέξουν αυτά που πραγματικά χρειάζεστε για το νέο σας ξεκίνημα. Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε τραπεζικούς λογαριασμούς και λογαριασμό Paypal, στην περίπτωση που θέλετε να δέχεστε και μετρητά ως δώρο γάμου.

λιστα γαμου - ιστοσελιδα γαμου
τοποθεσια γαμου - ιστοσελιδα γαμου

Που, Πότε

Εμφανίστε όλες τις πληροφορίες για την τοποθεσία, την ώρα και το όνομα του χώρου που θα διεξαχθεί η τελετή του γάμου, το γαμήλιο πάρτυ, το bachelor. Δώστε τη δυνατότητα στους καλεσμένους σας να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή θελήσουν σε όλες τις πληροφορίες και οδηγίες που θα χρειαστούν μέσα από διαδραστικούς χάρτες google maps.

Βιβλίο ευχών

Στο βιβλίο ευχών, οι φίλοι και οι συγγενείς σας μπορούν να γράψουν την ευχή τους για εσάς.

guste book - ιστοσελιδα γαμου
tweets ζευγαριου - ιστοσελιδα γαμου

Tweets

Σε ένα ειδικό διαδραστικό πεδίο μπορείτε να προβάλετε σε real time πραγματικό χρόνο, όλα τα tweets από τον twitter λογαριασμό σας.

Το δικό σας QR code

Το qrcode μπορεί να διαβαστεί από έξυπνες φορητές συσκευές ώστε να διευκολύνει τους χρήστες να λάβει αμέσως την πληροφορία που χρειάζεται χωρίς να αναγκάζεται να γράφει. Εκτυπώστε το στην πρόσκλησή σας, ή μοιραστείτε το με φίλους και συγγενείς και ανακατευθύνετε τους απευθείας στην ιστοσελίδα του γάμου σας.

ιστοσελιδα γαμου
ψηφιακο αλμπουμ γαμου - ιστοσελιδα γαμου

Ψηφιακό άλμπουμ

Στείλτε μας τις φωτογραφίες μετά το γάμο σας και εμείς θα δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς ένα μοναδικό online ψηφιακό άλμπουμ, όπου θα μπορείτε να το μοιραστείτε και με φίλους & συγγενείς.

Our Love Songs

Ανεβάστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και δηλώστε ποιό θα παίξει και σε ποιά σημεία κατά τη διαδικασία του γαμήλιου πάρτυ σας και δώστε τη δυνατότητα σε φίλους και συγγενείς να ψηφίσουν το καλύτερο.

τραγουδια γαμου - ιστοσελιδα γαμου
ιστοσελιδα γαμου

Κλειδωμένο περιεχόμενο

Με τη δυνατότητα αυτή μπορείτε να κλειδώσετε με κωδικό ασφαλείας όλοκληρη την ιστοσελίδα σας ή συγκεκριμένο περιεχόμενο, ώστε να μπορούν να το δούν μόνο όσοι έχουν τον κωδικό σας.

Ενημέρωση περιεχομένου

Μέσα από το ειδικό διαχειριστικό του προφίλ σας μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μας στέλνετε τις αλλαγές που θέλετε, αφαίρεση ή πρόσθεση νέων φωτογραφίες κειμένων, τραγουδιών, βιντεο. Εμείς θα ενημερώσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας άμεσα.

διαχείριση σελίδας - ιστοσελιδα γαμου

Οι εικόνες των παραπάνω features είναι ενδεικτικές και αλλάζουν ανάλογα το πρότυπο που θα επιλέξετε.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Αρραβωνιαστήκατε? Λοιπόν τι περιμένετε? Επιλέξτε την ιστοσελίδα σας και ξεκινήστε, η μεγάλη σας μέρα φθάνει!