ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την αρχική σας παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σας όπως θα σας παραδοθεί μετά την αποστολή των στοιχείων σας που ζητούνται κατά την παραγγελία σας. Επικοινωνούμε για να μας πείτε τον τρόπο που επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το διαχειριστικό της ιστοσελίδας μας πατώντας Ακύρωση χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από εσάς.

Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας βάση του προτύπου που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, τυχόν αλλαγές τροποποιήσεις που δεν είναι δυνατό να προστεθούν στο πρότυπο που επιλέξατε δε σημαίνει και ανικανότητα παράδοσης από μεριά μας, για αυτό σας επισημαίνουμε να διαβάσετε και ελέγξετε το πρότυπο με προσοχή πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να δημιουργήσετε ticket μέσα από το διαχειριστικό του λογαριασμού σας, στην εκάστοτε παραγγελία σας, για να προβούμε σε αυτές βάση των στοιχείων που θα μας αποστείλετε.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την παράδοση της ιστοσελίδας σας σε εσάς δεν μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή προτύπου, ότι αλλαγές χρειαστείτε θα γίνονται μόνο βάση του προτύπου που έχετε επιλέξει και μόνο όσες είναι εφικτές να προσαρμοστούν σε αυτό.

Μικρές αλλαγές στην ιστοσελίδα σας όπως προσθήκη αλλαγή κειμένου, προσθήκη αλλαγή φωτογραφίας μπορούν να γίνονται χωρίς καμία χρέωση.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι η ακύρωση της παραγγελίας δεν θα γίνεται δεκτή.

Για όποιο άλλο πρόβλημα ή αναλυτική πληροφορία ,στείλτε μας e-mail στο: info[at]wedsite[dot]gr ή από τη σελίδα επικοινωνίας.